Modelele de ii tradiționale te vor ajuta să ieși în evidență, iar în plus pot fi integrate cu ușurință în ținute asortate. Poți opta astfel pentru variante mamă-fiică, care au căpătat o popularitate din ce în ce mai mare în industria fashion. Pe lângă aspectul deosebit, avantajele de care te vei bucura dacă alegi ținute personalizate sunt numeroase: 

 • Creează o conexiune specială între tine și micuța ta. Dacă alegeți să vă îmbrăcați la fel nu faceți altceva decât să arătați lumii cât de sinceră și puternică este legătura dintre voi. De asemenea, dacă optezi pentru ii tradiționale românești marchezi într-un mod creativ farmecul moștenirii culturale și necesitatea transmiterii valorilor autentice din generație în generație. 
 • Devine o oportunitate numai bună de petrecere a timpului. Te străduiești de ceva timp să găsești un moment de respiro, pe care să-l aloci exclusiv micuței tale? Perfect! Vă puteți bucura împreună de timp de calitate prin crearea unor ținute cu adevărat unicate.
 • Oferă micuței tale șansa de a-și dezvolta pasiuni diverse. Ce poate fi mai frumos decât să-ți privești copilul în timp ce evoluează armonios? Îmbinarea pieselor vestimentare devine o activitate relaxantă, dar în același timp educativă. Fetița își poate dezvolta pasiunea pentru modă, dar și abilitățile de comunicare. Tocmai de aceea, trebuie să bifezi neapărat o asemenea activitate pe lista voastră de priorități. 

Ii tradiționale – De ce elemente să ții cont în procesul de achiziție?

Definitivarea ținutelor asortate care să se apropie de perfecțiune nu este deloc o misiune ușoară. 

Dacă vrei să transformi hainele în adevărate modalități de a ieși din standarde acordă o atenție deosebită următoarelor aspecte:

 • Alege o ie tradițională lucrată atent, din materiale naturale – Producătorii de încredere, care pun accent pe importanța calității și a autenticității unor ii tradiționale devin alegerile inspirate. La Iiana vei găsi o gamă variată de produse, care au devenit adevărate etichete ale eleganței și bunului gust. 
 • Mizează pe nevoile micuței tale – Pe lângă faptul că trebuie să arate impecabil, micuța ta are nevoie să se simtă bine în pielea ei. Ia măsurătorile corecte și nu ezita să-i ceri părerea în privința imprimeurilor și culorilor pe care le integrează modelele de ii tradiționale. Schimbul constant de idei o va ajuta să-și dezvolte capacitatea de concentrare și atenția la detalii. 
 • Ia în calcul contextul în care vor fi purtate ținutele – E vorba de un eveniment special sau de o simplă ieșire în oraș? E o întrebare foarte importantă, care te va ajuta să adaugi ținutei elementele potrivite. Pentru o situație mai sobră, poți completa stilul abordat cu o fustă plisată sau o pereche de pantaloni din stofă. În caz contrar, alege o pereche de jeanși. 
 • Alocă bugetul ideal – Calitatea este elementul care poate transforma orice piesă vestimentară mediocră într-o alternativă premium. Investește în ofertele avantajoase, care îți oferă posibilitatea de a te bucura de beneficii multiple și utilizări îndelungate. Astfel, vei evita cu succes eventualele situații neplăcute și incidentele neprevăzute. 

Unde poți purta ținutele asortate? 

Te întrebi care sunt cele mai recomandate momente în care poți purta ii tradiționale în ținutele asortate? Iată câteva idei care te pot ajuta atât pe tine, cât și pe micuța ta să fiți în centrul atenției: 

 • La o petrecere de familie sau prieteni – Este un moment potrivit pentru a arăta unitatea și legătura dintre mamă și fiică.
 • La un eveniment foto – Dacă vrei să surprinzi într-un mod ingenios legătura emoțională puternică dintre voi apelează la o ie tradițională asortată într-o ședință foto. Rezultatul final va fi cu adevărat spectaculos. 
 • La un eveniment tematic – Cum ar fi un carnaval, un eveniment de caritate sau un festival. Veți arăta foarte bine împreună. 
 • La o plimbare sau o ieșire în oraș – Dacă sunteți două firi spontane și vă place să abordați stiluri diverse, ținutele asortate pot fi purtate chiar și la plimbările prin oraș. 
 • La o zi de shopping – Devine o oportunitate numai bună să vă distrați împreună. În plus, este o variantă  care o va ajuta pe cea mică să-și definească un stil unic. 

În mod evident, ținutele asortate nu sunt potrivite numai pentru mamă-fiică. Pot fi abordate cu ușurință pentru a scoate în evidență relația tată-fiu sau legăturile strânse dintre prietene și colege. 

Variantele asortate de ii tradiționale pentru mamă-fiică reprezintă alegeri cu adevărat îndrăznețe. Ia va reuși să marcheze trecerea ireversibilă a timpului, dar și emoțiile autentice transmise din generație în generație. Însă, dacă vrei să ai parte de rezultatele dorite e important să aloci o atenție deosebită procesului de achiziționare a piesei vestimentare.

Alege autentic și bucură-te de unele dintre cele mai frumoase momente alături de fiica ta!
Dacă vrei să afli mai multe despre haine tradiționale și cum să le asortezi, nu ezita să intri în secțiune de blog!