LISTA CATEGORII
Cos de cumparaturi

Termeni și condiții

Termeni și condiții

TERMENI ȘI CONDIȚII

BUN VENIT LA IIANA!

Vă mulțumim că folosiți produsele noastre! IIANA este un brand românesc, construit pe valori românești. Site-ul www.iiana.ro este aflat în proprietatea exclusivă a brandului IIANA, denumită în continuare IIANA. 

Acești Termeni de utilizare și toate documentele la care se face referire în acest document sunt guvernate de legile din România și stabilesc termenii și condițiile în care vi se permite să utilizați site-ul nostru.

Prin accesarea, utilizarea sau achiziționarea oricărui produs, conținut, date, materiale, informații sau servicii prin intermediul site-ului nostru, sunteți de acord să respectați acești Termeni și Condiții.

Produsele noastre sunt livrate și în afara României, prin urmare, este posibil ca uneori să se aplice Termeni şi condiţii suplimentare sau cerinţe suplimentare pentru produse, iar, dacă utilizaţi acele Servicii, Termenii şi condiţiile suplimentare respective fac parte din contractul dintre dvs. şi IIANA.

Nu prezentăm și nu oferim garanții că site-ul va fi disponibil la orice moment specific sau din orice locație geografică specifică sau că accesul dvs. pe site va fi continuu sau neîntrerupt sau că site-ul va fi accesibil sau optimizat pe toate browserele, computerele, tabletele, telefoanele sau platformele de vizualizare.
Ne rezervăm dreptul de a suspenda accesul la tot sau la o parte a site-ului din orice motiv, inclusiv din motive comerciale sau operaționale, cum ar fi îmbunătățirea aspectului sau funcționalității site-ului, actualizări de conținut, mentenanță periodică sau rezolvarea problemelor despre care suntem conștienți. Ori de câte ori anticipăm că trebuie să suspendăm accesul pe site pentru o perioadă considerabilă de timp, vom încerca să vă furnizăm o notificare prealabilă în cazul în care acest lucru este posibil.
Ne rezervăm dreptul de a actualiza din când în când acești Termeni de utilizare, politica de confidențialitate sau politica privind cookie-uri. Putem schimba Termenii de utilizare și alte documente ca să reflecte orice schimbări în modul în care ne desfășurăm activitatea.

DEFINIȚII

”produse” – totalitatea obiectelor realizate în regim propriu sau revândute, aparținând brandului IIANA, marcate / branduite în consecință care pot fi comandate, obținute, achiziționate, cumpărate, plătite de către dumneavoastră.

"noi", "nostru" - înseamnă IIANA TRADITIONAL DESIGN SRL, o companie cu răspundere limitată, înregistrată conform legislaţiei din România şi având sediul în București, Piața Națiunile Unite, nr 3-5, bl A, sc. A, etaj 2, ap 13, sector 4, atribut fiscal RO37906225, J40/11467/2017.

"platformă" - website-ul (www.iiana.ro) deținut, controlat, administrat, menținut / găzduit de către IIANA TRADITIONAL DESIGN SRL.

”conținut” – totalitatea textelor, a imaginilor și a materialelor video, animațiilor, programelor, scripturilor sau a altor materiale în alte formate publicate pe platformă și aparținând exclusiv IIANA TRADITIONAL DESIGN SRL.

”utilizator” – persoană care accesează platforma (www.iiana.ro) cu scopul vizualizării/achiziționării produselor și care își oferă consimțământul pentru politica noastră de confidențialitate la momentul accesării platformei.

”date cu caracter personal” - orice informaţii referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă.

”prelucrarea datelor cu caracter personal” - orice operaţiune sau set de operaţiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvăluirea către terţi prin transmitere, diseminare sau în orice alt mod, alăturarea ori combinarea, blocarea, ştergerea sau distrugerea.

”comanda” – acțiunea sau totalitatea acțiunilor întreprinse pe platforma noastră (www.iiana.ro) de către orice persoană fizică sau juridică prin care duce la bun sfârșit procesul de achiziție al produselor, marcând adresa de livrare și modalitatea de plată.

”contract” – acordul încheiat între IIANA TRADITIONAL DESIGN SRL și utilizator ca urmare a acceptării de către IIANA TRADITIONAL DESIGN SRL. a comenzii efectuate de către utilizator pe platforma www.iiana.ro. Contractul intră în vigoare în momentul confirmării expedierii produsului.

”livrare” – totalitatea serviciilor de pregătire, împachetare și transport al produselor comandate de la showroom-ul Iiana către destinatarul comenzii.

PROPRIETATEA CONȚINUTULUI

Platforma și tot ceea ce cuprinde aceasta, incluzând fără limitare toate textele și imaginile sunt în proprietatea și sub dreptul de autor al IIANA TRADITIONAL DESIGN SRL. Orice Conținut care constă într-o marcă, logo sau marcă de serviciu reprezintă marca înregistrată a IIANA TRADITIONAL DESIGN SRL. Este interzisă utilizarea oricărui Conținut fără permisiunea în scris a proprietarului "Conținutului". IIANA TRADITIONAL DESIGN SRL își va asigura și impune recunoașterea drepturilor de proprietate intelectuală în conformitate cu legile în vigoare, ajungând dacă este cazul la acționarea celor vinovați de încălcarea dreptului de proprietate intelectuală în judecată.

UTILIZAREA PLATFORMEI

IIANA TRADITIONAL DESIGN SRL acordă permisiunea de a utiliza platforma în următoarele condiții:

Puteți descărca Conținutul, însă doar pentru folosul personal și ne-comercial și cu condiția de a vă conforma cu informațiile referitoare la dreptul de autor și alte drepturi de proprietate intelectuală cuprinse în Conținut.

Nu aveți permisiunea să distribuiți, să modificați, să copiați (cu excepția celor mai sus menționate), să transmiteți, să expuneți, să refolosiți, să reproduceți, să publicați, să acordați o licență de folosire, să creați lucrări derivate sau să transferați, să vindeți sau să folosiți Conținutul în alt mod, fără acordul în scris al IIANA TRADITIONAL DESIGN SRL.

Este interzis să folosiți Platforma pentru a afișa sau transmite orice fel de material ce are caracter amenințător, fals, înșelător, abuziv, de hărțuire, licențios, calomniator, vulgar, obscen, scandalos, instigator, pornografic sau profanator sau orice alt fel de material care poate constitui sau încuraja un comportament ce va putea da naștere unei infracțiuni, sau ar putea conduce la răspundere civilă sau ar încălca în alt mod legea. De asemenea, este interzisă orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează platforma ori instrumentele electronice de plată. Orice acțiune de acest tip se va considera tentativă de fraudare și IIANA TRADITIONAL DESIGN SRL va sesiza imediat organele de cercetare penală.

IIANA TRADITIONAL DESIGN SRL va coopera cu oricare dintre autoritățile desemnate să aplice legea și se va conforma cu orice solicitare sau sentință judecătorească prin care se cere societății IIANA TRADITIONAL DESIGN SRL să dezvăluie identitatea oricărei persoane care ar afișa sau transmite orice fel de informație sau material de acest fel.

Este interzis să utilizați Platforma în scop de publicitate sau pentru orice fel de cerere/ofertă cu caracter comercial.

CONFIDENȚIALITATE

Orice date cu caracter personal precum: numele, adresa, numărul de telefon sau adresa de e-mail a dumneavoastră pe care o transmiteți pe Platformă, prin poșta electronică sau prin altă modalitate vor fi folosite în conformitate cu Notificarea Privind Confidențialitatea și în conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date și a REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.

Orice alt fel de comunicări sau materiale pe care le transmiteți pe acest Site, precum întrebări, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidențiale și neprotejate de drepturi de proprietate intelectuală determinate.

LIPSA GARANȚIILOR ȘI EXONERAREA DE RĂSPUNDERE

Întreg conținutul acestei Platforme poate fi modificat oricând și oferit ca atare, fără a se oferi nicio garanție de niciun fel. Utilizarea acestei platforme este în totalitate pe contul dumneavoastră, IIANA TRADITIONAL DESIGN SRL nu este răspunzătoare pentru daune directe sau indirecte rezultate în urma utilizării platformei, cum ar fi, dar fără a se limita la prejudiciile create ca urmare a nefuncționării platformei precum și pentru cele rezultând din imposibilitatea accesării anumitor link-uri publicate pe platformă.

FRAUDA

IIANA TRADITIONAL DESIGN SRL nu solicită Clienților sau Utilizatorilor săi prin nici un mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS/ etc) informații referitoare la date confidențiale, conturi/carduri bancare sau parole personale.

Clientul își asumă întreaga responsabilitate pentru divulgarea unui terț a datelor sale confidențiale.

IIANA TRADITIONAL DESIGN SRL declină orice responsabilitate, în situația în care un client ar fi / este prejudiciat sub orice formă de către un terț care ar pretinde că este/reprezintă interesele IIANA TRADITIONAL DESIGN SRL.

Clientul va informa IIANA TRADITIONAL DESIGN SRL asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.

IIANA TRADITIONAL DESIGN SRL nu promovează SPAM-ul. Orice client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site poate opta pentru dezactivarea contului de client aferent acestei adrese de e-mail.

Comunicările realizate de către IIANA TRADITIONAL DESIGN SRL prin mijloace electronice de comunicare la distanță (i.e. e-mail) conțin datele de identificare complete și conforme ale expeditorului sau legături către acestea, la data transmiterii conținutului.

Următoarele scopuri atinse sau nu, vor fi considerate tentativă de fraudare a Siteului/Conținutului IIANA TRADITIONAL DESIGN SRL. IIANA TRADITIONAL DESIGN SRL își rezervă dreptul de a pune în mișcare urmărirea penală împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat să, sau a(u) atins acest(e) scop(uri):

 - de a accesa datele de orice tip ale altui Client prin folosirea unui cont sau prin orice altă metodă

- de a altera sau de a modifica conținutul Siteului sau orice corespondență expediată prin orice modalitate de către IIANA TRADITIONAL DESIGN SRL către Client

- de a afecta performanțele serverului/serverelor pe care rulează siteul

- de a accesa sau de a divulga oricărui terț, care nu are autoritatea legală necesară, conținutul expediat prin orice mijloc de către IIANA TRADITIONAL DESIGN SRL către Client atunci când acesta nu este destinatarul legitim al conținutului

CONTACT

IIANA TRADITIONAL DESIGN SRL publică pe site datele complete și corecte de identificare și contactare de către Client.

Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, Clientul permite IIANA TRADITIONAL DESIGN SRL să îl contacteze prin orice mijloc disponibil incluzând și mijloacele electronice.

Completarea parțială sau integrală a formularului de contact și trimiterea acestuia nu reprezintă în niciun fel un angajament din partea IIANA TRADITIONAL DESIGN SRL de a contacta Clientul.

Accesarea site-ului, folosirea informațiilor prezentate în cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificări adresate IIANA TRADITIONAL DESIGN SRL se realizează în mod electronic, telefonic, sau orice alt mod de comunicare disponibil Clientului și IIANA TRADITIONAL DESIGN SRL, considerându-se astfel că acesta consimte primirea notificărilor din partea IIANA TRADITIONAL DESIGN SRL în modalitate electronica și/sau telefonica, incluzând și comunicări prin e-mail sau prin anunțuri pe site.

IIANA TRADITIONAL DESIGN SRL își rezervă dreptul de a nu răspunde tuturor solicitărilor de orice natură, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc).

COMANDA, POLITICA DE FACTURARE, PLĂȚI ȘI LIVRARE

Comanda

CONTRACTUL („Contractul”) DINTRE DUMNEAVOASTRĂ ȘI IIANA TRADITIONAL DESIGN SRL VA ÎNCEPE DE LA MOMENTUL ÎN CARE COMANDA DUMNEAVOASTRĂ ESTE ACCEPTATĂ ÎN MOD EXPRES DE CĂTRE NOI ȘI VEȚI PRIMI O NOOTIFICARE DE CONFIRMARE A LIVRĂRII. Dacă nu vă acceptăm oferta, iar din contul dumneavoastră au fost retrase deja fonduri, acestea vă vor fi rambursate integral.

Pentru a plasa o comandă, trebuie să urmaţi procedura online de cumpărare şi să daţi clic pe „Confirmare comandă”. După aceea, veţi primi un e-mail de la noi prin care se confirmă primirea comenzii dumneavoastră. Toate comenzile sunt supuse acceptării de către noi, iar noi vom confirma acceptarea trimiţându-vă un e-mail de confirmare a expedierii produsului. Contractul dintre noi privind cumpărarea unui produs se încheie numai atunci când vă trimitem Confirmarea de livrare.

Contractul se va referi numai la acele produse enumerate în Confirmarea de livrare. Nu vom avea obligaţia de a livra niciun alt produs care ar fi putut face parte din comanda dumneavoastră, până când nu este confirmată expedierea produsului respectiv printr-o Confirmare de livrare separată. 

Disponibilitatea produselor

Toate comenzile de produse depind de disponibilitatea produselor respective. Vă informăm că din motive tehnice ce țin de arhitectura platformei se poate, în situații excepționale, să existe o întârziere în actualizarea informației afișate privind disponibilitatea produsului pe stoc. În acest sens, în eventualitatea în care apar dificultăţi de aprovizionare sau dacă produsele nu se mai află în stoc, ne rezervăm dreptul de a vă informa cu privire la produse înlocuitoare de calitate şi valoare egală sau superioară, pe care le puteţi comanda. Dacă nu doriţi să comandaţi aceste produse înlocuitoare, vă vom rambursa orice sume de bani pe care le-aţi plătit.

Ne rezervam dreptul de a retrage din oferta noastra curenta produse, cat si de a schimba oricand ofertele promotionale si reducerile din site-ul www.iiana.ro

Rezervarea dreptului de selecție a comenzilor și refuzul preluării comenzii

Ne rezervăm dreptul de a elimina orice produs de pe acestă platformă în orice moment, fără explicații sau notificări prealabile, şi/sau de a elimina sau modifica orice material sau conţinut de pe acestă platformă. Echipa IIANA depune toate eforturile pentru a satisface toți clienții și pentru a le veni în ajutor, însă sunt situații excepţionale în care ne rezervăm dreptul de a refuza prelucrarea unei comenzi după trimiterea mesajului de Confirmare a comenzii şi ne rezervăm dreptul de a proceda astfel în orice moment considerăm că circumstanțele le impun.

Nu vom avea nicio răspundere faţă de dumneavoastră sau orice parte terţă pentru neprelucrarea unei comenzi după ce v-am trimis mesajul de Confirmare a comenzii dvs, doar ”confirmarea expedierii” fiind cea care vă asigură de expedierea produselor comandate.

Livrarea

Sub rezerva disponibilității produselor pe stoc, cu excepţia cazurilor în care există circumstanţe extraordinare, vom depune toate eforturile pentru a finaliza comanda dumneavoastră cu produsul/produsele solicitate în Confirmarea de livrare în intervalul de timp specificat în prezentul document. Cu toate acestea, pot apărea întârzieri din motive cum ar fi personalizarea produselor, apariţia unor circumstanţe neprevăzute sau zona de livrare. Dacă, dintr-un anumit motiv, nu putem respecta data de livrare, vă vom informa cu privire la această situaţie şi vă vom oferi opţiunea de a menţine comanda cu o nouă dată de livrare sau de a anula comanda cu rambursarea întregii sume plătite.

Vă rugăm să reţineţi că nu livrăm în zilele de sâmbătă şi duminică.

În sensul prezenţilor Termeni, se consideră că „livrarea” a avut loc sau se consideră că a fost „livrată” comanda atunci când dumneavoastră intraţi sau o parte terţă desemnată de dumneavoastră intră în posesia fizică a bunurilor, lucru demonstrat de o semnătură de primire a comenzii la adresa de livrare convenită.

Livrarea se face prin curier rapid. Coletul ajunge direct la adresa dumneavoastră într-un termen estimat de 5 zile lucrătoare. Transportul este gratuit pentru comenzi peste 350 lei. În situația în care clientul confirmă expedierea comenzii însă nu recepționează coletul, a doua expediere a comenzii va fi taxată cu costul de transport de 19 RON.

Costul transportului pentru comenzi sub 350 lei este de 19 RON. Pentru mărimile aflate încă în lucru, termenul de livrare este de 3-4 săptămâni.

Pentru articolele de mobilier transportul nu este gratuit, acesta se calculează cu firma de curierat și este comunicat clientului, care trebuie să își dea acceptul sau acestea pot fi ridicate din showroom.

Livrarea la nivel internațional se face prin DHL (Europa, America de Nord și Sud, Australia, Asia, Africa) (5-14 zile) costul fiind de 135 de lei.

Dacă pachetul nu poate fi livrat (destinatarul nu răspunde, adresa specificată de dvs este greșită etc), veți fi contactat telefonic de către curier. Dacă nu se poate lua contact cu destinatarul, coletele rămân la curierul zonal 3 zile, după care revin la Expeditor.

În această situație, vom considera că doriţi să anulaţi Contractul, iar acesta va fi tratat ca reziliat. Ca urmare a rezilierii Contractului, vă vom rambursa toate plăţile primite de la dumneavoastră (cu excepţia oricărui cost adiţional rezultat din metoda de livrare).

Vă rugăm să reţineţi că transportul care derivă din rezilierea Contractului poate presupune un cost adiţional şi vom avea dreptul de a vă transfera acest cost dumneavoastră. În situația în care clientul a plasat o comandă pe platforma (www.iiana.ro) cu plata ramburs iar pachetul nu a putut fi livrat pentru că destinatarul nu a răspuns, ori adresa a fost greșită și pachetul s-a întors la expeditor, la următoarea comandă plasată de către același client, opțiunea de plata ramburs nu va mai fi posibilă. Ne rezervăm dreptul de a-i solicita clientului, după un astfel de eveniment, să achite contravaloarea coletului prin ordin de plata anterior livrării coletului.

Nu suntem răspunzatori pentru expedieri întârziate, pierderea, distrugerea, deteriorarea, nelivrarea sau livrarea greșită a unei expedieri sau a unei părți din aceasta.

Preț

Preţul fiecărui produs va fi cel menţionat pe platformă, cu excepţia cazului în care există o eroare evidentă. Cu toate că avem grijă să ne asigurăm că toate preţurile indicate pe platforma noastră sunt corecte, pot apărea erori. Dacă descoperim o eroare de preţ la oricare produs(e) din comanda dumneavoastră, vă vom informa cât mai curând cu putinţă şi vă vom oferi opţiunea de a reconfirma comanda la preţul corect sau de a o anula. Dacă nu vă putem contacta, comanda va fi tratată ca anulată şi, dacă aţi plătit deja produsul (produsele), vă vom rambursa întreaga sumă plătită.

Nu avem nicio obligaţie să vindem niciun produs la preţul inferior incorect (chiar şi după ce v-am trimis Confirmarea de livrare), dacă eroarea de preţ este evidentă.

Preţurile se pot schimba în orice moment, însă nicio schimbare potenţială nu va afecta vreo comandă pentru care a fost trimisă deja o Confirmare a comenzii, excepție făcând situația de mai sus.

După ce aţi selectat toate articolele pe care doriţi să le cumpăraţi prin adăugarea lor în coşul dumneavoastră, următorul pas este să parcurgeţi procesul de finalizare a comenzii şi să efectuaţi plata.

GARANȚII ȘI POLITICA DE RETURNARE

Returnarea unui produs se poate face în 30 de zile calendaristice de la momentul livrării/ridicării, completând și înregistrând pe site formularul de retur, accesând pagina FORMULAR RETURNĂRI / SCHIMBURI PRODUSE. Fie trimiți formularul de retur până cel târziu în a 30-a zi calendaristică de la data livrării/ridicării, fie returnezi produsul fizic, în showroom-ul IIANA.

Serviciul Retur in 30 de zile nu afectează în niciun fel drepturile legale de retragere în 14 zile pentru comerț la distanță.

Cumpărătorul are dreptul să se retragă din Contract, respectiv să returneze un produs, în termen de 14 zile calendaristice, fără invocarea niciunui motiv și fără a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui produs sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la ziua în care Cumpărătorul intră în posesia fizică a ultimului produs – în cazul în care Cumpărătorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat.

În termen de 14 zile de la data la care ne-aţi comunicat decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul Contract, vă vom rambursa sumele utilizând aceeaşi metodă de plată pe care aţi utilizat-o dumneavoastră pentru tranzacţia iniţială, excepție făcând situațiile în care ați solicitat plată ramburs. În cazul plății ramburs vă vom returna sumele exclusiv prin ordin de plată în contul bancar indicat de dvs.

Contravaloarea produsului/produselor va fi returnată către dvs. în maximum 10 zile de la primirea produsului și verificarea stării acestuia.

Produsul trebuie returnat în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul orgininal, cu toate accesoriile și etichetele intacte) într-un termen de maxim 30 de zile de la livrarea comenzii. Produsele purtate, pătate sau cu semne de deteriorare vor fi refuzate de la retur. Produsele marcate in formularul de retur trebuie predate integral curierului, exact cum au fost bifate în site la solicitarea returului. Dacă în coletul de retur se află produse diferite față de cele din formularul completat, după verificarea pachetului de către curier, preluarea va fi refuzată.

Produsul " Gift card" nu este un produs si nu se poate returna. Produsele achizitionate cu Gift Card nu se pot returna, se pot doar schimba.

Rambursarea sumei achitate se poate face doar în cont bancar. Vă rugăm să ne transmiteți în mod corect contul bancar în care doriți să efectuăm returnarea banilor, împreună cu numele deținătorului contului respectiv.

Toate cheltuielile legate de transport revin în sarcina clientului. Nu acceptăm colete expediate prin Poșta Română sau colete ramburs.

Returnări de produse defecte

În cazul în care consideraţi că produsul nu este conform cu Contractul în momentul livrării, trebuie să ne contactaţi imediat telefonic sau prin intermediul poștei electronice ca să vă oferim instrucţiuni.

Puteţi returna produsul în showroom-ul IIANA sau îl puteţi înmâna unui curier trimis de noi.

Odată ce primim produsul returnat, îl vom analiza integral şi vă vom informa cu privire la dreptul de a vi se înlocui produsul sau de a vi se rambursa contravaloarea (dacă acesta există) printr-un e-mail, într-o perioadă rezonabilă de timp. Rambursarea sau înlocuirea va avea loc cât mai curând cu putinţă şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care v-am confirmat printr-un e-mail că aveţi dreptul la o rambursare sau înlocuire pentru produsul neconform.

În cazul în care produsele prezintă orice defect, vă vom rambursa contravaloarea integrală a acestora, precum şi costurile de livrare suportate de dumneavoastră pentru primirea produselor respective. Vă vom rambursa întotdeauna toate sumele folosind aceeaşi metodă utilizată de dumneavoastră pentru a efectua plata.

Această prevedere nu vă afectează drepturile legale prevăzute de reglementările în vigoare.

POLITICA DE SCHIMB

În cazul în care nu vi se potrivește perfect mărimea sau între timp v-ați răzgândit asupra produsului, aveți posibilitatea de a schimba produsul în mod gratuit, în termen de cel mult 30 zile de la recepționarea coletului. Vă rugăm solicitați schimbarea produsului comandat cu un alt produs, completând și înregistrând pe site formularul de schimb, accesând pagina FORMULAR RETURNĂRI / SCHIMBURI PRODUSE. Un operator IIANA vă va contacta telefonic în termen de 3 zile pentru confirmarea schimbului și programarea unui curier care va realiza atât ridicarea coletului retur de la dvs cât și livrarea noului produs doar pe teritoriul Romaniei. Cheltuielile de transport vor fi suportate de către noi. Costul returului in vederea unui schimb din afara Romaniei este suportat de catre client.

LIMITAREA RĂSPUNDERII

Cu excepţia situaţiei în care se specifică în mod expres contrariul în aceşti Termeni, răspunderea noastră în legătură cu orice produs cumpărat prin intermediul platformei noastre este strict limitată la preţul de cumpărare al produsului respectiv.